Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε. 
ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  

 

 Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση;

Πήγαινε κάτω 
+16
NikosVasilopoulos
-GaLaXiaN 13-
Nearhos
Lequid
Xeimonas
Alex Garte
damianosbam
konlavd
steliosk
paylos avramidis
BarakB
xristyian
KrolRhobarIII
pastren
Pandemonious
ioustinianos12
20 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ioustinianos12
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
ioustinianos12


Αριθμός μηνυμάτων : 296
Ημερομηνία εγγραφής : 23/06/2011

Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση;   Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; EmptyΔευ Ιαν 16, 2012 10:34 am

Αν έχετε μόλις γραφτεί, τότε σίγουρα οι μόνες τρεις ενότητες που μπορείτε να δείτε είναι το Καταστατικό, η Ιστορία του κόμματος και τέλος η ενότητα αυτή για τα νέα μέλη του Φόρουμ. Όπως μπορείτε να καταλάβετε δεν είναι μόνο αυτό το Φόρουμ. Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση πρέπει σε αυτό το τόπικ να απαντήσετε με το λινκ του προφίλ σας στο παιχνίδι και ακόμη την λέξη "Υπεγράφη" ή "Signed" ή ότι άλλο επιθυμείτε που να δείχνει ότι αποδέχεστε, σέβεστε και θα εφαρμόσετε το Καταστατικό, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε αν δεν το έχετε ήδη κάνει παρακάτω. Μόλις δημοσιεύσετε την απάντηση σας κάποιος διαχειριστής θα σας προσθέσει στην λίστα των επίσημων μελών και θα μπορείτε να δείτε όλα τα τόπικ

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1ο
ΙΔΡΥΣΗ

Άρθρο 1ο
Η Φιλελεύθερη Πατριωτική Συμμαχία ιδρύθηκε στις 23 Ιουνίου του 2011 από μέλη του διαλυμένου Δημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητους.

Άρθρο 2ο
Το έμβλημα του κόμματος προκύπτει έπειτα από απόφαση του Συνεδρίου του κινήματος ή έπειτα από ψηφοφορία στο φόρουμ και είναι εκείνο που επέλεξε η απόλυτη πλειοψηφία των μελών (τουλάχιστον τα 2/3 όσων συμμετείχαν στην ψηφοφορία).

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2ο
ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

Άρθρο 3ο
H Φιλελεύθερη Πατριωτική Συμμαχία σε γενικές γραμμές κινείται στον φιλελεύθερο και προοδευτικό χώρο. Η ιδεολογία της δεν έχει καμία σχέση με Real Life ιδεολογίες και αφορά αποκλειστικά και μόνο το παιχνίδι. Οι έννοιες Φιλελευθερισμός και Πατριωτισμός που αποτελούν την ονομασία μας αναλύονται παρακάτω:
Φιλελευθερισμός: Είμαστε ενάντια σε κάθε τραμπουκισμό και φίμωση και δίνουμε έμφαση στην δημοκρατία, την ελευθερία του λόγου και την συνεργασία με άλλους πολιτικούς φορείς, ενώ στον οικονομικό τομέα θεωρούμε ότι η φορολογία από το κράτος πρέπει να είναι η μικρότερη δυνατή, ώστε να είναι δυνατή η ταχύτερη ανάπτυξη των παικτών.
Πατριωτισμός: Θέτουμε το συμφέρον της ηλεκτρονικής μας κοινότητας πάνω από οποιοδήποτε προσωπικό ή κομματικό όφελος. Η στάση μας αυτή απέχει μακράν από τον εθνικισμό καθώς θεωρούμε ότι σε ένα παιχνίδι δεν πρέπει να επηρεάζονται οι σχέσεις με άλλες e-χώρες από τις RL σχέσεις μας, αλλά από την συμπεριφορά αυτών των χωρών στο παιχνίδι απέναντί μας και τα εκάστοτε συμφέροντα της e-χώρας μας και της συμμαχίας μας.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3ο
ΣΚΟΠΟΣ

Άρθρο 4ο
Κύριος στόχος του κόμματος είναι η ανάπτυξη, ενδυνάμωση και ευημερία των πολιτών της eGreece. Για την επίτευξη του στόχου αυτού ηγούμαστε της προσπάθειας για ανάληψη της εξουσίας με κάθε νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο, είτε αυτοδύναμα είτε με συνεργασίες με άλλα κόμματα και πρόσωπα με τα οποία έχουμε κοινές αξίες, ιδέες και στόχους.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4ο
ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ

Άρθρο 5ο
Μέσα προς επίτευξη του παραπάνω σκοπού:
α) Η δημοκρατική και αξιοκρατική οργάνωση του κόμματος,
β) Η επίδειξη αισθήματος ευθύνης,
γ) Η προβολή δημοσίως παντός θέματος,
δ) Η άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία, πληροφόρηση και ενημέρωση των συμπαικτών μας,
ε) Ριζοσπαστικές λύσεις στα προβλήματα της eGreece.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5ο
ΜΕΛΗ(ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ&ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ)

Άρθρο 6ο
Ο κάθε e-Έλληνας πολίτης δύναται να εγγραφεί στο κόμμα μέσα από τις επιλογές του παιχνιδιού.
Κάθε μέλος του κόμματος έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει στον βαθμό που επιθυμεί σε όλες τις διαδικασίες του κόμματος (επιλογή υποψηφίων βουλευτών, υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος, υποψηφιότητα για την προεδρία της χώρας, συμμετοχή στην πολιτική γραμματεία) σύμφωνα με τους κανόνες του που περιγράφονται στα παρακάτω άρθρα.
Για την καλύτερη λειτουργία του κόμματος και ενημέρωση των μέλων συνίσταται κάθε μέλος:
α) Να εγγραφεί στο φόρουμ του κόμματος και να συμμετέχει στις εκεί συζητήσεις και ψηφοφορίες,
β) Να έχει τακτική παρουσία στο chat room του κόμματος (#FiPS)

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6ο
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ

Άρθρο 7
Η οργανωτική διάρθρωση του κόμματος είναι ιεραρχικά και εκτελεστικά δομημένη για την καλύτερη, αρτιότερη, πιο ξεκάθαρη και δημοκρατικότερη λειτουργία του κομματικού μηχανισμού.

6.1 ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Άρθρο 8
Η ιεραρχία του κόμματος είναι η εξής:
Α) Πρόεδρος
Β) Αντιπρόεδρος
Γ) Πολιτική Γραμματεία, η οποία θα αποτελείται από τους εξής τομείς:
- Στρατηγικής & Εξωτερικών Σχέσεων
- Οικονομικών
- Εσωτερικής Οργάνωσης
- Νέων Παικτών & Μελών
- Γραφείο Τύπου

6.2 ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ

Άρθρο 9
Πρόεδρος
Ο πρόεδρος εκλέγεται κάθε 15 του μήνα μέσα από τις εκλογικές διαδικασίες του παιχνιδιού. Δικαίωμα υποψηφιότητας για την θέση του προέδρου έχουν όλα τα μέλη που έχουν ξεπεράσει το 24 level αρκεί να δηλώσουν την υποψηφιότητα τους στο αντίστοιχο σημείο στο φόρουμ μέχρι και 5 μέρες πριν το κλείσιμο των υποψηφιοτήτων.
Ο πρόεδρος είναι ο συντονιστής όλων των ενεργειών που γίνονται στο κόμμα, υπεύθυνος για οτιδήποτε θετικό ή αρνητικό αντιμετωπίσει το κόμμα, εκείνος που καταρτίζει με άτομα της επιλογής του την Πολιτική Γραμματεία και τη θέση του Αντιπροέδρου, αυτός που ετοιμάζει τα ψηφοδέλτια για τις βουλευτικές εκλογές, αλλά και το μόνο άτομο που έχει την δυνατότητα να παρακάμψει κάποια διάταξη του Καταστατικού αν προκύψει έκτακτη ανάγκη. Ακόμη και ο πρόεδρος όμως είναι αναγκασμένος στο τέλος κάθε δεκαημέρου να κάνει απολογισμό στην αντίστοιχη ενότητα στο Φόρουμ. Σημείωση: Το κατά πόσο η εκάστοτε παράκαμψη διατάξεων του Καταστατικού ήταν απαραίτητη κρίνεται με συνέλευση που συγκαλείται είτε από τον ίδιο τον πρόεδρο είτε από τα ίδια τα μέλη με την διαδίκασία που περιγράφεται στο 11ο άρθρο.

Αντιπρόεδρος
Είναι ο αντικαταστάτης του Προέδρου σε περίπτωση ανάγκης. Οφείλει να εποπτεύει όλες τις εργασίες που γίνονται εντός του κόμματος να επεμβαίνει όπου το κρίνει απαραίτητο και να ενημερώνει τον Πρόεδρο. Ο αντιπρόεδρος είναι το μόνο εκτελεστικό όργανο του κόμματος που δεν κάνει απολογισμό των ενεργειών του στο τέλος κάθε 10ημέρου, καθώς ο καλύπτεται από αυτόν του προέδρου.

Τομέας Στρατηγικής & Εξωτερικών Σχέσεων
Ο Υπεύθυνος του τομέα αυτού θα πρέπει να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με άλλα κόμματα του εσωτερικού ή ακόμη και του εξωτερικού, όταν αυτό του ζητηθεί από τον πρόεδρο. Ρόλος του είναι να συσφίγγει τις σχέσεις μεταξύ του κόμματός μας και των άλλων κομμάτων, να προτείνει συνεργασίες ωφέλιμες για το κόμμα μας αλλά και για την ηλεκτρονική μας κοινότητα. Επίσης, οφείλει να παρακολουθεί τις διεθνείς εξελίξεις και ιδιαίτερα την εξωτερική πολιτική της χώρας και να εκδίδει άρθρα σε συνενόηση με τον πρόεδρο και το Γραφείο Τύπου σχετικά με τις θέσεις του κόμματος μας πάνω σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. Στο τέλος κάθε 10ημέρου καταγράφει την δράση κυρίως όσον αφορά την πρόοδο που σημειώθηκε στις σχέσεις του κόμματος με τα άλλα κόμματα αυτήν την χρονική περίοδο.

Τομέας Οικονομικών
Ο Υπεύθυνος καταγράφει τα έσοδα και τα έξοδα του κόμματος αναλυτικά στο φόρουμ, στην ανάλογη θεματική ενότητα. Διαχειρίζεται τις εταιρίες του κόμματος και κρατάει αυτός ή ο πρόεδρος το ταμείο του κόμματος. Αναζητά συνεχώς και προτείνει νέες πηγές εσόδων για το κόμμα, ενώ μπορεί να γράψει και άρθρα οικονομικού περιεχομένου για να εκδοθούν από το Γραφείο Τύπου. Στο τέλος κάθε 10ημέρου δημοσιεύει στο Φόρουμ τα έσοδα-έξοδα του κόμματος το συγκεκριμένο δεκαήμερο.

Τομέας Εσωτερικής Οργάνωσης
Ο τομέας αυτός είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση των μελών και γενικότερα για την οργάνωση του κόμματος. Επομένως, αποστέλει μηνύματα σε όλα τα μέλη του κόμματος για να τα ενημερώσει για σημαντικά θέματα του κόμματος (εκλογές, συνελεύσεις, συζητήσεις στο φόρουμ). Ακόμη, συντονίζει την διαδικασία των βουλευτικών εκλογών για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε αυτές.

Τομέας Νέων Παικτών & Μελών
Σκοπός του τομέα αυτού είναι τόσο η ενίσχυση τών νέων παικτών της ηλεκτρονικής μας κοινότητας είτε υλικά είτε με συμβουλές, όσο και η ένταξη νέων μελών στο κόμμα. Όσον αφορά το κομμάτι της ενίσχυσης των νέων παικτών, αυτό πραγματοποιείται μέσα από τους διάφορους διαγωνισμούς που διοργανώνει κατά καιρούς το κόμμα και από άρθρα οδήγους, ενώ σχετικά με την ένταξη νέων μελών αυτό γίνεται μέσα από αποστολή προσωπικών μηνυμάτων σε νέους παίκτες και την έκδοση άρθρων που θα προβάλλουν τις θέσεις του κόμματος. Βέβαια, το παρόν καταστατικό δεν περιορίζει καθόλου τον Τομέα Νέων Παικτών & Μελών παρά του δίνει το ελεύθερο να δράσει όπως κρίνουν τα άτομα που τον απαρτίζουν και ο εκάστοτε πρόεδρος. Στο τέλος κάθε 10ημέρου υποχρεούται να αναφέρει στην κατάλληλη ενότητα στο Φόρουμ την πρόοδο που σημειώθηκε.

Γραφείο Τύπου
Ο Εκπρόσωπος Τύπου δημοσιεύει τα άρθρα που το κόμμα επιθυμεί από την προσωπική του εφημερίδα, αλλά ακόμα μπορεί να εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο και το κόμμα σε συνεντεύξεις. Αν παραστεί ανάγκη τότε άρθρα μπορούν να εκδοθούν και από την εφημερίδα του προέδρου. Στο τέλος κάθε 10ημέρου κάνει μια αναδρομή στα άρθρα που εκδόθηκαν εκείνο το 10ήμερο και τα σχολιάζει στο αντίστοιχο σημείο του Φόρουμ. Σημείωση: Αν ποτέ οι μηχανισμοί του παιχνιδιού επιτρέψουν την δημιουργία κομματικής εφημερίδας, εννοείται ότι θα δημιουργηθεί.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7
ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Άρθρο 10ο
Το Συνέδριο αποτελεί το ανώτατο και κυρίαρχο όργανο του κόμματος και αποφασίζει για όλα τα θέματα, οι δε αποφάσεις του δεσμεύουν όλα τα μέλη του. Στο συνέδριο μετέχουν όλα τα μέλη του κινήματος.

Άρθρο 11ο
Οποιοδήποτε μέλος του κόμματος έχει το δικαίωμα να ζητήσει την σύγκλιση Συνεδρίου δηλώνοντας το μαζί με τους λόγους για τους οποίους την επιθυμεί στο αντίστοιχο σημείο στο Φόρουμ, αλλά το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί μόνο αν συμφωνήσει μαζί του το 1/20 των μελών του κόμματος. Το μόνο άτομο που έχει δικαίωμα να συγκαλέσει συνέλευση χωρίς να ζητήσει την έγκριση της πρότασης του από τα υπόλοιπα μέλη είναι ο πρόεδρος. Τα προς συζήτηση θέματα κατατίθενται από τον Πρόεδρο του κόμματος, την κοινοβουλευτική ομάδα ή από μέλη του.

Άρθρο 12ο
Η Γενική Συνέλευση έχει τις ακόλουθες αρμοδιότητες:
Το Συνέδριο έχει τις ακόλουθες αρμοδιότητες:
α) Τροποποιεί το Καταστατικό του κόμματος.
β) Αποφασίζει τον υποψήφιο πρόεδρο της χώρας που θα στηρίξει το κόμμα.
γ) Επιλέγει τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος.
δ) Συζητά και αποφασίζει για οποιοδήποτε μείζον θέμα προκύψει ή προτείνει ως θέμα συζήτησης κάποιο μέλος του κόμματος μέσα από το forum πριν την έναρξη του Συνεδρίου.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8ο
ΕΠΙΛΟΓΗ-ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Άρθρο 13ο
Υποψήφιος Βουλευτής μπορεί να είναι κάθε μέλος του κόμματος υπό τις εξής προϋποθέσεις τις οποίες ο πρόεδρος του κόμματος οφείλει να τηρεί κατά την επιλογή των υποψηφίων βουλευτών:
α) Να έχουν τουλάχιστον ένα (1) Hard Worker medal.
β) Να είναι παίκτες του παιχνιδιού τουλάχιστον δύο (2) μήνες.
γ) Να συμμετέχουν εκφράζοντας τις απόψεις τους αλλά και ιδέες τους στο chat room και στο forum του κόμματος.
Τα μέλη του κόμματος που είναι βουλευτές εκπροσωπούν εκτός από το κόμμα εκπροσωπούν και τον εαυτό τους και όταν ψηφίζουν εκπροσωπούν και τα 2.
Έχουν την υποχρέωση σε κάθε μείζων νόμο που τίθεται σε ψηφοφορία ( impeachment –natural enemy – mpp ) να ψηφίζουν με βάση την προσωπική τους άποψη αρχικά και έπειτα την πολιτική γραμμή του κόμματος. Σε περίπτωση που έχουν ενδοιασμούς για να ψηφίσουν κάποιο νόμο τότε πρέπει να ρωτήσουν τον πρόεδρο για πληροφορίες ή να συζητήσουν τον νόμο με τους υπόλοιπους βουλευτές του κόμματος. Αν και δεν είναι υποχρεωτικό, καλό θα ήταν κατά την διάρκεια ψήφισης ενός νόμου να αναρτάται στην αντίστοιχη ενότητα στο Φόρουμ η πρόταση νόμου και κάποια γενικά σχόλια από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος.
Οι βουλευτές του κόμματος που εκλέγονται υποχρεούνται να καταθέτουν το χρυσό που κερδίζουν στο Ελληνικό κράτος με όποιο τρόπο αυτοί θεωρούν σωστό και δημοκρατικό.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9ο
ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Άρθρο 14ο
Για την θέση αυτή προτεραιότητα έχουν τα μέλη του κόμματος αφού πληρούν τους παρακάτω όρους:
Α) Είναι παίκτες τουλάχιστον 6 μηνών.
Β) Έχουν δηλώσει μία εβδομάδα πριν της εκλογές, στο forum του κόμματος, την πρόθεση του για να τεθεί υποψήφιος.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κανένα μέλος του κόμματος που θέλει να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της χώρας, τότε είτε μέσω της Γενικής Συνέλευσης του κόμματος είτε μέσα από ψηφοφορία στο Φόρουμ αποφασίζεται ποιον από τους υποψηφίους των άλλων κομμάτων θα στηρίξει το κόμμα.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10ο
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

Άρθρο 15ο
Το Καταστατικό του κόμματος μπορεί να αλλάζει με απόφαση του Συνεδρίου ή με ψηφοφορία στο Φόρουμ. Προτάσεις για αλλαγές μπορούν να υποβάλλουν ο Πρόεδρος του Κινήματος, κάποιο μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και τα μέλη του. Για να επιτευχθεί τροποποίηση του καταστατικού πρέπει να συμμετάσχει τουλάχιστον το 1/10 των μελών του κόμματος στην ψηφοφορία και τουλάχιστον τα 2/3 των συμμετεχόντων να ψηφίσουν υπέρ της αλλαγής.


Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioustinianos12 στις Σαβ Δεκ 15, 2012 9:13 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Pandemonious
ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ

ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2012

Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ...   Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; EmptyΣαβ Ιαν 28, 2012 9:48 am

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
pastren
ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ

ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ
pastren


Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 15/02/2012

Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση;   Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; EmptyΤετ Φεβ 15, 2012 5:36 am

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
KrolRhobarIII
ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ

ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 17/03/2012

Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Πρόσβαση   Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; EmptyΣαβ Μαρ 17, 2012 5:03 am

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
xristyian
ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ

ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012

Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση;   Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; EmptyΣαβ Ιουν 02, 2012 10:51 am

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
BarakB
ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ

ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012

Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση;   Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; EmptyΠεμ Ιουν 21, 2012 1:22 am

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
paylos avramidis
ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ

ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012

Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση;   Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; EmptyΠεμ Ιουν 21, 2012 8:46 am

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
steliosk
ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ

ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012

Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση;   Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; EmptyΠεμ Ιουν 21, 2012 12:44 pm

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
konlavd
ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ

ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ
konlavd


Αριθμός μηνυμάτων : 20
Ημερομηνία εγγραφής : 26/06/2012
Τόπος : Athens

Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση;   Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; EmptyΤρι Ιουν 26, 2012 6:06 am

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
damianosbam
ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ

ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2012

Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: απαντηση   Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; EmptyΠεμ Αυγ 16, 2012 2:40 pm

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Alex Garte
ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ

ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 28/08/2012

Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση;   Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; EmptyΤρι Αυγ 28, 2012 7:27 am

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Xeimonas
ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ

ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 22/10/2012

Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση;   Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; EmptyΔευ Οκτ 22, 2012 11:26 pm

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Lequid
ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ

ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2012

Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση;   Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; EmptyΣαβ Δεκ 01, 2012 3:21 am

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Nearhos
ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ

ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 08/12/2012

Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση;   Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; EmptyΣαβ Δεκ 08, 2012 4:00 pm

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
-GaLaXiaN 13-
ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ

ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2012

Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση;   Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; EmptyΣαβ Δεκ 15, 2012 8:33 am

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
NikosVasilopoulos
ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ

ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012

Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση;   Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; EmptyΣαβ Δεκ 15, 2012 9:20 am

signed
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Prophet7
ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ

ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑριθμός μηνυμάτων : 16
Ημερομηνία εγγραφής : 08/12/2012

Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση;   Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; EmptyΣαβ Δεκ 15, 2012 9:26 am

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
DENNIA7
ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ

ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 17/12/2012

Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση;   Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; EmptyΔευ Δεκ 17, 2012 10:52 am

i agree my friends!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Lazarosk
ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ

ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑριθμός μηνυμάτων : 19
Ημερομηνία εγγραφής : 18/12/2012

Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση;   Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; EmptyΤρι Δεκ 18, 2012 11:41 am

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
the_emperor13
ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ

ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2013

Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση;   Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση; EmptyΔευ Φεβ 04, 2013 3:52 am

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Πώς αποκτώ πλήρη πρόσβαση;
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: Γενικά :: Για τα νέα μέλη του Forum-
Μετάβαση σε: